Lifestyle fotografie

Veel mensen moeten wennen aan ongeposeerde foto’s maar willen wel ongedwongen foto’s van henzelf en bv hun gezin. Er wordt wel een beetje geposeerd voor de camera maar je ziet vooral de leefstijl en de emoties van dat moment. Deze vorm van fotografie heeft Lifestyle-fotografie.

Wanneer jij een lifestyle-shoot aanvraagt, kiezen we een moment en/of activiteit (zoals een boswandeling of het badritueel met een pasgeboren baby) om te fotograferen. Graag leg ik eerst contact met alle aanwezigen en neem ik de tijd om (zo nodig) vertrouwd te raken met de kinderen. Zij vergeten meestal al snel dat ik er ben, wat mooie ongeposeerde plaatjes oplevert.lifestyle fotografie lifestyle fotografie lifestyle fotografie lifestyle fotografie lifestyle fotografie lifestyle fotografie lifestyle fotografie

Je kiest zelf hoelang je mij wilt laten fotograferen. Bij een familieweekend bijvoorbeeld ben ik natuurlijk meer tijd kwijt om iedereen op de foto te zetten dan in een gezin. Na afloop krijg je een serie foto’s in een klein formaat om te kiezen welke foto’s je wilt hebben of laten afdrukken of vergroten bijvoorbeeld.

Ik kan zorgen voor kwalitatief goede afdrukken en leuke fotoproducten zoals een afdruk op een houtblok, een uitvouw-fotoalbum of een vergroting voor aan de muur. Omdat dit altijd maatwerk is, maak ik een offerte op maat nadat je de foto’s hebt ontvangen.

Wil je eens overleggen wat voor fotoserie het beste bij jullie past? Neem dan snel contact met mij op!