Papa en mama gaan trouwen!

Het is altijd leuk om wat van een fijne oud-collega te horen, al helemaal als het nieuws is dat haar dochter deze zomer gaat trouwen. Ik heb in totaal bijna 10 jaar met deze collega gewerkt en hoorde in de loop van de jaren hoe het haar gezin verging. Studies, reizen, de vreugde over de geboorte van de kleinkinderen, emigratie van één van de kinderen en dan nu de bruiloft. Die ik mag fotograferen.

fotograferen gezin

Om kennis te maken toog ik naar het huis van de oud-collega en haar man, waar de bruiloft zal plaatsvinden. Met een stuk appeltaart en koffie erbij was de sfeer meteen ontspannen en kon ik goed vertellen hoe ik werk.

Omdat het stel een paar kleine kinderen heeft die misschien wel even moeten wennen aan mij en die zwarte toeter voor mijn ogen, nam ik mijn camera mee. De jongste kwam uit bed en dronk gezellig de fles bij papa, terwijl opa met zijn zusje speelde. Zij lacht niet snel voor de camera, vertelden de ouders. Voor mij hoeft dat ook helemaal niet: de momenten dat ze opgaat in haar spel en mij vergeet vind ik veel mooier. De foto’s laten zien hoe de sfeer op dat moment is. Je ziet hoeveel liefde er is in dit mooie gezin!

Ik heb daarom heel veel zin in die bruiloft. Geen gekunstelde plaatjes van bruid en bruidegom in een park waar ze anders nooit komen. Gewoon twee mensen die heel veel van elkaar houden en dat willen bezegelen in het bijzijn van hun dierbaren. Het worden dierbare herinneringen die ik vastleg. Of hun dochtertje nu lacht of niet!

fotograferen gezin fotograferen gezin fotograferen gezin fotograferen gezin fotograferen gezin fotograferen gezin fotograferen gezin fotograferen gezin fotograferen gezin fotograferen gezin fotograferen gezin

Wil jij ook ongedwongen foto’s van jouw gezin? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *